If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 21. září

Náhrdelník Hellblade, věk Kingdom Come, Nemesis Bundle 3, kompatibilita Xbox One X...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Microsoft naznačil, že Xbox One X možná bude mít budoucí kompatibilitu s příští generací konzole: "Staráme se hodně o kompatibilitu a nejen o tu zpětnou".

- Oficiální náhrdelník ve stylu Hellblade je k dispozici z obchodu tvůrců, stojí tisícovku.

- Kingdom Come je momentálně proklepáváno ratingovými organizacemi a snaží se o věkové hodnocení "od 16 let".

- BioMutanta dohrajete minimálně za 10 hodin, ale jinak tento údaj berte s rezervou, když jde o hru v otevřeném světě. Pro dokončení prý musíte jen pár úkolů. Větší důraz chtějí tvůrci klást na znovuhratelnost, kdy můžete (ale nemusíte) uzdravovat umírající stromy a zvýšit tak šanci, že se celý svět na konci uzdraví (nebo dostanete temný konec s jeho zahynutím).

- K 15. narozeninám série Ratchet and Clank vznikne začátkem příštího roku nový artbook ve spolupráci s Dark Horse, který se ohlédne za všemi jedenácti hrami s dosud neviděnými artworky.

- Na začátek příštího roku je odložen i Frostpunk od autorů This War of Mine.

- Nemesis Bundle 3 obsahuje 15 her jako STALKER Clear Sky či Shadowrun Returns za jediné euro, Tropico 5 či Spellforce 2 za aspoň pět eur a Call of Pripyat za 10 eur.

- Xboxový boss Phil Spencer byl povýšen do nejvyššího vedení Microsoftu, kde tak v radě šestnácti nejvlivnějších bude moci více prosazovat zájmy hráčů.

- Šéf EA Andrew Wilson byl zase jmenován do dvanáctičlenného představenstva Intelu, protože si to prý zaslouží za úspěšnou transformaci z krabicovek do digitální distribuce a za pozici lídra v online digitálních služeb, takže díky svým zkušenostem prý Intel posílí (ale v EA dál zůstává).

- Finální verze odnože Serious Sama pro virtuální realitu, The Last Hope, je venku, momentálně se čtvrtinovou slevou:

Cover image for YouTube videoSerious Sam VR: The Last Hope - Launch Trailer

- Jak je to se ziskovostí her pro virtuální realitu a proč je riziko, že lidé budou vnímat VR jen jako platformu pro malá dema, vypráví bývalý šéf Guerrila Games a nynější kreativní ředitel VR studia Force Field.

- Off-topic: první trailer na seriál Marvel's The Punisher pro Netflix (konec 2017):

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments